inchide!
 

Cum functioneaza

Un nou mod de a face shopping a aparut de curand si in Romania. Acum, vei gasi aceleasi reduceri extraordinare, de 50, 75 sau chiar 90%, dar nu numai la mall, si mai ales, zilnic, tot timpul anului.

Pe promotravel.ro vei gasi reduceri intre 50%-90% la orice vacanta care te va rupe un pic din monotonia vietii tale. Fie ca vei avea chef de o iesire la munte, sau de ce nu undeva pe o plaja pustie cu soare, totul, dar absolut totul va fii disponibil on-line, rapid si usor de cumparat, si mai ales, foarte foarte ieftin.

De ce promotravel.ro poate sa iti ofere reduceri atat de bune? Care e principiul din spatele super reducerilor? Cineva te pacaleste? Nici vorba, platesti 10%si te bucuri de toti 100%. Cum e posibil ?

Foarte simplu, partenerii promotravel.ro isi promoveaza ofertele pe site, si fac reduceri atat de mari, pentru ca nu vei cumpara doar tu, ci inca alte sute de prieteni, ai tai, sau de peste tot, care vor intra pe site. Asa ca, tu ai reduceri imense, iar vanzatorii se bucura de un mare numar de clienti noi. Tu esti fericit, ei sunt fericiti, iar promotravel.ro face totul posibil. De asta, e foarte important sa trimiti vestea mai departe, prin share pe Facebook, sau un simplu like, prin e-mail, din vorba in vorba sau oricum alt cumva, pentru ca atunci cand toata lumea va sti, cu siguranta ofertele vor fi din ce in ce mai bune!

Fii pe faza insa! Este foarte important sa stii ca ofertele sunt limitate in timp. Daca ajungi prea tarziu, oferta se inchide, iar reducerea numai este valabila. Asa ca intra pe promotravel.ro in fiecare zi, ca sa afli toate noutatile, sau te inscrii la newsletter-ul zilnic care te va tine la curent cu tot ce apare nou, fara nici un efort.