inchide!
 

Regulament concurs

SUPER CONCURS   Castiga vacanta  in 2 in Insula Thassos !7 nopti cazare pentru 2 persoane la Studio Ambelos din frumoasa statiune Potos!

Pasul 1 (obligatoriu) Aboneaza-te la Newsletter-ul www.promotravel.ro !

Pasul 2 (obligatoriu) Intra pe pagina de Facebook a site-ului PROMO TRAVEL si da “Like”.

 

 Organizatorul Campaniei

a) Organizatorul Campaniei: ” Castiga vacanta  in 2 in Insula Thassos !7 nopti cazare  pentru 2 persoane la Studio Ambelos din frumoasa statiune Potos !

 (denumit în continuare Campanie) este www.promotravel.ro reprezentat de SC TRAVEL SHOP SRL Campania se va derula conform prevederilor prezentelor termene si conditii (denumit în continuare „Regulament” ), care este obligatoriu pentru toti participantii.

Durata desfasurarii Campaniei

Campania se desfasoara in perioada 08.12.2014-30.03.15  Ultima inscriere valida va avea loc pe data de 30.03.2015 11:00 AM, ora Romaniei. Tragerea la sorti se va face in data de    06.04.2015  intre 11:00-14:00, iar rezultatele vor fi anuntate public pana la orele 19:00 pe site-ul www.promotravel.ro si pe pagina PROMO TRAVEL de pe  https://www.facebook.com/pages/PROMO-TRAVEL/1417965208433872

Drepturi si conditii de participare

 Participantii eligibili trebuie sa detina un cont legitim pe site-ul www.facebook.com, sa dea "Like" la pagina PROMO TRAVEL de pe Facebook si sa se aboneze la newsletter-ul www.promotravel.ro

Participantul este responsabil pentru parcurgerea pasilor necesari inscrierii si pentru furnizarea de date corecte de inregistrare(adresa de e-mail, nume), în cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul campaniei, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.

 Nu pot participa la acest concurs angajati ai www.promotravel.ro, precum si rudele lor de pana la gradul II.

Castigatorii isi vor alege perioada de sejur de comun acord cu Agentia de turism Travel Shop si in functie de disponibilitatile din momentul rezervarii. Cazarea se face la

 Notificari castigator si clauzele premiului

 La terminarea perioadei de concurs, castigatorul va fi desemnat aleator prin tragere la sorti, in prezenta organizatorilor, S.C. Travel Shop  S.R.L., precum si a unui avocat. Extragerea va folosii o platforma independenta de generare a unui numar aleator Random.org Procedura va fi inregistrata, urmand a fi publicata ulterior impreuna cu numele castigatorului. Adresele de e-mail inscrise la newsletter precum si numele fanilor paginii de Facebook promotravel.ro vor fi folosite intr-o lista comuna de unde se va extrage o singura intrare castigatoare. Astfel, prin faptul ca un utilizator se inscrie la concurs atat cu adresa de e-mail cat si devenind fan al paginii PROMO TRAVEL  de Facebook, acesta obtine sanse duble de castig.

Publicarea castigatorului

Numele castigatorului se va face cunoscut pe site-ul promotravel.ro, cat si pe peretele Facebook al PROMO TRAVEL . Deasemenea, castigatorul va fi informat printr-un e-mail de catre Organizator sau mesaj pe platforma de Facebook.

Obtinerea premiului

O data instiintat castigatorul, acesta trebuie sa ridice premiul personal, la 14 zile dupa stabilirea contactului prin e-mail, in termen de 30 zile de la aceasta data, de la sediul Organizatorului. Deasemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale caror date trebuie sa corespundă cu cele furnizate pe platforma Facebook sau prin email. In caz contrar, castigatorul nu va intra in posesia premiului, iar acesta va ramane la S.C. TRAVEL SHOP  S.R.L. Identitatea castigatorului si valoarea premiului nu se pot transmite unei terte persoane. In cazul in care castigatorul nu se prezinta in termenii de mai sus, la locul mentionat de Organizator, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.

Clauze finale

a) Participarea la acesta campanie implica cunoasterea si acceptarea tuturor conditiilor mentionate , cat si eventuale decizii ulterioare privind desfasurarea campaniei luate de catre organizator si anuntate în timp util, care nu sunt mentionate in acest regulament.

 b) Regulamentul Campaniei este disponibil gratuit pe site-ul www.promotravel.ro

Confidentialitatea informatiilor

Prelucrarea datelor personale si folosirea lor se va face in acord si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare www.promotravel.ro, in calitate de organizator al acestei campanii, isi asuma responsabilitatea pastrarii caracterului confidential al informatiilor private care sunt furnizate in cadrul acestui concurs. Aceste informatii vor fi folosite in scop de marketing exclusiv de catre www.promotravel.ro

Comentariile din pagina  PROMO TRAVEL de pe Facebook sunt publice si pot fi folosite in scopuri de promovare pe orice materiale de marketing ale www.promotravel.ro

 

 Mai multe informatii puteti sa solicitati in scris prin e-mail la adresa office@promotravel.ro