inchide!
 

 

Smart Voyage Italia/Rimini/Hotel Ariminum 4* HB, de la 399 euro/pers, avion inclus

1915 lei

 

Economisiti:885 ron (31.61 %)

Oferta inchisa la

28-02-2018 15:00:56

2 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


•Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723232360,0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro sau office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.

Rezervarile efectuate nu permit anulari sau modificari.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3

Smart Voyage Italia/Rimini/Hotel Ariminum 4* HB, de la 399 euro/pers, avion inclus

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

Pret Al 3-lea Adult

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

18.05.2018

7

399 EUR

399 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

25.05.2018

7

449 EUR

449 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

01.06.2018

7

499 EUR

499 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

08.06.2018

7

499 EUR

499 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

15.06.2018

7

559 EUR

559 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

22.06.2018

7

559 EUR

559 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

29.06.2018

7

599 EUR

599 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

06.07.2018

7

599 EUR

599 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

13.07.2018

7

599 EUR

599 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

31.08.2018

7

559 EUR

559 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

07.09.2018

7

499 EUR

499 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

14.09.2018

7

449 EUR

449 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

21.09.2018

7

399 EUR

399 EUR

loc in Camera Dubla (Demipensiune)

28.09.2018

7

399 EUR

399 EUR

 

Pretul include:

- Bilet de avion Bucuresti - Bologna - Bucuresti (Inclus)
- Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport (Inclus)
- Cazare 7 Nopti cu Demipensiune (Inclus)
- Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)
- Un bagaj de cala (32kg) / persoana (Inclus)
- Taxe de Aeroport (Inclus)

 

Pretul nu include:

- Taxa de statiune - 1,5 Euro / persoana / noapte (se plateste direct la hotel!)

 

 

EXCURSII OPTIONALE :

 

EXCURSIE IN REPUBLICA SAN MARINO

Povestile spun ca Republica  San Marino a fost fondata de catre Sfantul Marino, care venind dinspre Coasta Dalmata s-a oprit in Rimini. Potrivit legendei in anul 301, incercand sa scape de Diavol, s-a adapostit pe Muntele Titan si acolo a pus bazele unui orasel. In varful muntelui se afla cetatea ridicata, cu ziduri masive si turnuri.

Turul cu ghidul incepe de la poarta veche a orasului si postul de paza Porta St. Francesco.  Ne vom indrepta spre centrul orasului, urcand panta moderat si oprindu-ne in locurile pitoresti, de unde putem admira palate, biserici si case medievale, realizate din piatra si inca pastrand atmosfera medievala. Dupa aceea, in cazul in care vremea ne permite,  este programata vizita Cantone Panoramico, terasa orasului ce ofera o vedere panoramica uimitoare a vaii de jos.

Turul continua cu Piazza della Libertà, cea mai centrala piata, si cu vizita Palazzo del Governo, sediul  guvernului local. Numit initial Domus Magna Comunis, a fost construit in secolul al XIV-lea , dar dupa mai multe restaurari si consolidari a fost daramat la sfarsitul secolului al XIX-lea , iar apoi reconstruit de catre arhitectul Francesco Azzurri.

Excursia se va termina cu vizita Bazilicii San Marino, unde sunt conservate moastele Sfantului Marino  si unde puteti admira mai multe obiecte de valoare precum picturi si  statui.

Tarif: 35 euro /adult si 25 euro /copil - – minim 15 pers

 

EXCURSIE LA FLORENTA

Excursia incepe cu o vizita la una dintre eternele capodopere ale orasului,  David a lui Michelangelo din Galeria Academiei. De acolo vom continua catre centrul religios al orasului. Aici se regasesc unele dintre cele mai impresionante opere de arta: Baptisteriul, clopotnita lui Giotto si Catedrala Santa Maria del Fiore - Duomo cu faimoasa cupola de Brunelleschi. Aceste cladiri istorice ne amintesc de trecut cu farmecul lor unic.

Ne indreptam apoi catre pitoreasca piata Signoria, unde veti putea admira statui realizate de Cellini, Giambologna si Ammannati inainte de a trece la faimosul Ponte Vecchio.

Din cele mai vechi timpuri aceste situri au atras vizitatori din intreaga lume si va vor lasa cu o amintire unica si de nepretuit.

Vom continua apoi cu vizita Bisericii Santa Croce, care contine mormintele ilustrilor cetateni Michelangelo, Galileo si Machiavelli, precum si lucrari fascinante de Giotto si Donatello. In cazul in care nu ati fost in Florenta inainte, aceasta vizita o sa va cufunde in centrul istoric si artistic al orasului.

Tarif: 85 euro /adult si 75 euro /copil – minim 15 pers

 

EXCURSIE LA VENETIA

Piata San Marco, Palatul Dogilor, Bazilica si Podul Rialto - acestea sunt cele mai importante repere pe care trebuie sa le vedeti odata ajunsi in Venetia. Cu toate acestea , nu este niciodata suficient timp pentru a vizita toate locurile frumoase  din Venetia pentru ca sunt pur si simplu prea multe atractii de admirat. Cu un mic tur de oras si o croaziera pe Canal Grande veti putea sa va faceti o idée despre frumusetea orasului Venetia. Nu dureaza mult pana cand atmosfera speciala a orasului va fermeca fiecare vizatator.

Turul nostru include vizita in Piata San Marco unde ghidul o sa va ofere informatii despre Palatul Dogilor si impresionanta sa arhitectura(se viziteaza doar la exterior). Mergem apoi spre Basilica din Piata San Marco pentru a admira unicele mozaicuri aurite din epoca bizantina, precum si peretii si podeaua din marmura. Inainte de a pleca din Piata San Marco, o sa puteti admira cele doua turnuri, Turnul cu Ceas cu statuile “Mori” de pe acoperis, si Campanile, cea mai inalta constructie din Venetia; Bibilioteca Marciana si cladirile Procuratie, toate acestea fiind importante atractii ale vechii Republici Venetia.

A doua parte a turului vom strabate stradutele caracteristice Venetiei si "camops", pietele din zona Rialto, unde vom afla mai multe despre oras, arhitectura sa si stilul de viata.

 Tarif: 85 euro /adult si 75 euro /copil – minim 15 pers

 

EXCURSIE LA BOLOGNA

Bologna detine unul din cele mai vechi si bine conservate centre istorice din Europa. In turul pietonal al orasului Bologna descoperim cladiri cu arcade vechi de piatra si caramida, piete fascinante, biserici si palate.

Itinerariul incepe in inima orasului cu Piazza Maggiore si palatele sale, toate de origine medievale: Palazzo di Re Enzo, Palazzo Comunale, Primaria, Palazzo del Podesta (secolul XIII), Curtea  orasului, Palazzo dei Notai si Palazzo dei Banchi.

Continuam cu fantana lui Neptun (Fontana di Nettuno) , aceasta fiind o fantana monumentala civica situata in piata cu acelasi nume, Piazza Nettuno. Fantana a fost construita in 1566 de Frenchman Giambologna si este decorata cu ingeri si sirene.

Se viziteaza  Bazilica gotica din San Petronio, cea mai importanta biserica a orasului, fiind a treia ca marime din Italia. Un element interesant din interiorul catedralei este meridiana Cassini- cea mai lungă linie meridiana din lume cu cei 67 m lungime, construita de astronomul cu acelasi nume in 1655, pentru a evidentia miscarea Soarelui pe parcursul unui an.

Continuam sa ne plimbam de-a lungul celebrei galerii Portico Pavaglione cu magazinele sale elegante si ajungem  la Palatul Archiginnasio care a fost ridicat în anul 1563, de cardinalul Carlo Borromeo, pentru a deveni primul sediu al celei mai vechi universitati din lume. Aici se afla una din cele mai mari biblioteci din Bologna unde in spatele cladirii descoperim teatrul Anatomic, cel care acum este muzeu.

Umatoarea locatie este Piata Santo Stefano cu complexul de biserici Santo Stefano, de asemenea, numit "Ierusalimul de la Bologna" sau "cele șapte biserici". Continuam apoi cu Piazza della Mercanzia, Palazzo della Mercanzia și cateva cladiri din secolul al 13-lea, cu porticuri de lemn. Vizita noastra se termina cu cele doua turnuri, acestea reprezentand un simbol al orasului.

Tarif: 47 euro /adult si 37 euro /copil – minim 15 pers

 

 EXCURSIE LA RAVENNA

Ravenna ofera o multitudine de opere de arta vizitatorilor, iar in acest tur vom descoperi orasul si mozaicurile sale, una din minunile orasului, capul Imperiului Bizantin cu un punct de plecare la Basilica  San Vitale. Aceasta comoara magnifica dateaza din epoca paleo-crestina, cu reprezentari ale lui Iustinian si Theodora. Din atmosfera placuta de zi din San Vitale, se trece la atmosfera de noapte din Mausoleul Galla Placidia cu cupola sa plina de stele. Aici vom putea gasi cele mai vechi mozaicuri murale din oras. Dupa ce vizitam Biserica Santa Maria Maggiore si  vestigiile Bisericii Santa Croce, vom ajunge la Domus dei Tappeti di Pietra, una din cele mai importante situri arheologice din Italia, unde se poate admira decoratiunile bizantine ale unui palat datand din secolele V-IV.

Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil  – minim 15 pers

 

EXCURSIE LA FERRARA

Excursia noastra incepe cu vizita Palatului Schifanoia, unul din asa numitele "Delizie" al familiei Este. Aici vom putea gasi  Salone dei Mesi, cu fresce din secolul al XV-lea, avand cel mai mare numar de fresce pagane existente in Europa. Cei mai mari pictori locali ai Renasterii  au lucrat aici. Printre acestia se enumera si Cosmè Tura, Franceso del Cossa si Ercole Roberti. Excursia se continua cu vizita Catedralei in stil romanic si gotic, curtea fostului Palat Ducal, iar apoi facem o scurta plimbare la Castelul Este, inainte de a trece la orasul renascentist, cu strazile sale late si elegante si faimosul Palat de Diamant(Palazzo dei Diamanti).

Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil – minim 15 pers

 

OFERTA SPECIALA !!!

            PACHET 3 EXCURSII ( San Marino, Ravenna, Florenta)- 149 EURO /ADULT – 119 EURO/COPIL (pana in 12 ani) 

                                                         Pentru realizarea acestora este necesar un grup minim de  turisti inscrisi.

 

INFORMATII UTILE

 

• Aceste oferte se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Pentru persoane pana in 55 ani NU se percepe niciun supliment.

• Modificarile de nume sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare. Incepand cu ziua a 29-a inainte de plecare nu se mai pot face modificari.

• Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

• Biletele de avion sunt electronice, prin urmare check in-ul la aeroport se va face pe baza pasaportului / cartii de identitate.

• Alocarea locurilor in avion se face in ordinea sosirii pasagerilor de catre ghiseul de check-in din aeroport.

• Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

• Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.

• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

• Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).

• Fiecare hotel are regulament de ordine interioara care trebuie respectat de catre turisti (de ex: tinuta obligatorie la masa, ore prestabilite de servire a mesei, neacceptarea consumului bauturilor ce nu provin de la restaurantul hotelului in sala de mese, etc.)

• Grup minim 10 persoane. Daca sunt mai putin de 10 persoane se calculeaza un supliment de 50 Euro / persoana

 

CONDITII DE REZERVARE PROGRAM SMART VOYAGE ITALIA/RIVIERA RIMINI

• CONDITII DE INSCRIERE:

 

- In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;

Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

 

• CONDITII DE PLATA:

- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare

- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare

50% penalizare pentru anularea cu 29 - 21 zile inainte de plecare

100% penalizare pentru anularea cu 20 – 0 zile inainte de plecare sau no show