inchide!
 

 

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL 2018 ! bilet avion, 5 nopti cazare demipensiune, taxe incluse

2345 lei

 

Economisiti:470 ron (16.7 %)

Oferta inchisa la

25-02-2018 16:03:51

4 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


•Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723 232 360, 0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro, office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.

Rezervarile efectuate nu permit anulari sau modificari.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL! bilet avion, 5 nopti cazare demipensiune, taxe incluse

PLECARI :

 19.02, 09.03, 14.03, 22.03, 22.04, 27.04, 04.05, 09.05, 24.05, 01.06, 19.07.2018
   
Servicii incluse:  
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
 ● transfer aeroport - hotel - aeroport
 ● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse                                        
 ● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*
 ● transport cu autocar modern - aer conditionat            
 ● ghid si preot
 ● taxele de aeroport
 ● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
 ● taxele de intrare la obiectivele turistice din program                    ORAR DE ZBOR
   
   
  1  LY 574 U 14MAR 3 OTPTLV HK55 1100 1345  14MAR  E  LY/KQT9P4                

  2  LY 573 O 19MAR 1 TLVOTP HK55 0700 0950  19MAR  E  LY/KQT9P4   

   
   
  1  LY 574 G 22APR 7 OTPTLV HK55 1050 1325  22APR  E  LY/KPMKZU             

  2  LY 573 O 27APR 5 TLVOTP HK55 0700 0945  27APR  E  LY/KPMKZU  

 

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Ierusalim - Bethlehem
 Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim - cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
 Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Oprire la Zidul Plangerii. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor - ucisi in timpul regelui Irod si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
 Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
 Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan
 (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 ZIUA V: Raul Iordan - Tiberias - Galileea - Muntele Fericirilor - Capernaum
 Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predică a `Fericirilor`. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

 ZIUA VI: Cana Galileii - Nazaret - Muntele Tabor - Haifa - Tel Aviv
 Mic dejun. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.


Servicii incluse:    Servicii neincluse:
 ● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
 ● transfer aeroport - hotel - aeroport
 ● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
 ● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
 ● transport cu autocar modern - aer conditionat
 ● ghid si preot
 ● taxele de aeroport
 ● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
 ● taxele de intrare la obiectivele turistice din program      ● asigurarea medicala
 ● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
 ● excursiile optionale din program
 ● Slujba de noapte la Mormantul Sfant

Nota:
 Nota:
 -Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 -Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 - Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 -Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 -Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
 -Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 -Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.