inchide!
 

 

Circuit Croatia 6 zile autocar 2018! Dubrovnic, Split, Plitvice, pestera Postojna, Zagreb, Budapesta

1420 lei

 

Economisiti:380 ron (21.11 %)

Oferta inchisa la

30-05-2018 16:11:39

6 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723232360,0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro, office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.


Rezervarile efectuate nu permit anulari sau modificari.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3

CIRCUIT CROATIA - 6 ZILE/AUTOCAR

 

DATE DE PLECARE:

TARIF:

19.06.2018

299 EURO

10.07.2018

310 EURO

31.07.2018

319 EURO

28.08.2018

319 EURO

25.09.2018

310 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 

Cazare 5 nopti, hotel 3* cu mic dejun inclus

 

Transport cu autocar

Insotitor  de grup din partea agentiei

 

NU SUNT INCLUSE:

 

Excursiile optionale si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice ; alte cheltuieli personale

 

Asigurarea storno/travel/medicala (cu posibilitatea incheierii la agentie)

 

ZIUA 1. BUCURESTI - PORTILE DE FIER - CAZANELE DUNARII - BELGRAD

 

Ora 05:30. Intalnire cu grupul la autogara Filaret si imbarcare. Plecare la ora 06.00 pe urmatorul traseu : Pitesti - Craiova - Turnu Severin, traversarea Dunarii pe la Portile de Fier. Urmarim malul sarbesc al Defileului Dunarii si strabatem cazanele Mari si Cazanele Mici. Face o scurta oprire pentru admirarea peisajului si fotografii la Cetatea Golubac. In cursul serii ajungem in Belgrad ( capitala Serbiei). Vom face un tur panoramic al orasului si vom admira Fortareata Kalemegdan (fost punct de aparare al orasului), Biserica Sfanta Sava, Parlamentul. Cazare in Belgrad si timp liber.

 

ZIUA 2. BELGRAD - CANIONUL TARA - CETINJE - PODGORICA

Dupa micul dejun vom porni spre Muntenegru pe traseul: Cacak - Prijepolje - Pljevlja - Mijakovici (Muntenegru). Vom intra in rezervatia naturala Durmitor Park ( protejata UNESCO) si vom traversa Canionul Tara pe o lungime de 80 de km. Renumele acestuia este determinat de lungimea sa - este al 2-lea ca marime din lume, dupa Grand Canion din Arizona, SUA, dar si datorita peisajelor salbatice si spectaculoase care ne vor incanta. Pentru a ne bucura de aceste peisaje vom face popas pe Podul Durdevica (Belvedere - construit

 

in anul 1940 are o inaltime de 170 m si o lungime de 365 ). Vom continua traseul pe ruta

Dobrilovina - Bistrica - Moskovac - Podgorica, capitala Muntenegrului. Transfer si cazare in Podogorica.

 

ZIUA 3. CETINJE - FIORDUL BOKA KOTORSKA - DUBROVNIK - SPLIT

Dupa micul dejun ne indreptam spre cel mai sudic fiord din Europa - Boka Kotorska, pe ruta Budva parcurgand Coasta Dalmatiei sosim in Dubrovnik, supranumit si Perla Adriaticii, extrem de bine fortificat si excelent conservat, inclus in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pie, celebra farmacie

 

( sec XIV) din Manastirea Franciscana, palatele Sponza si Rector, turnul Orologiului, Cloana lui Orlando, Catedrala Dubrovnik si Catedrala SF. Vlaho ( patronul spiritual al orasului), fantana lui Onufria. Timp liber pentru a ne bucura de farmecul medieval al orasului. Cazare in zona Split.

 

ZIUA 4. SPLIT - ZADAR - PARCUL NATIONAL PLITVICE - OPATIJA - POSTOJNA

 

Dupa micul dejun vom face un tur pietonal al orasului Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval ci un oras antic locuit pana in prezent. Vom admira Poarta de Aur ( sec III - IV), Poarta de Fier, Turnul Ceasului, Palatul si Mausoleul imparatului Diocletian, Statuia episcopului Grigore din Nin. Continuam traseul pana la Zadar, unde vom admira fortificatiile datand din perioada stapanirii venetiene,portile din sec XVI, Forumul Roman, Biserica Sf. Donatus din Sec. IX in stil preromanic si Catedrala Sf. Anastasia. Continuam spre Parcul National Plitvice - primul parc national din sud-estul Europei inclus in Patrimonul Mondial UNESCO din 1949. Format dintr-o salba de lacuri limpezi si cascade amplasate intr-o zona ce impresioneaza prin frumusete si salbaticie. Traseele amenajate din interiorul parcului te poarta pe malurile a 16 lacuri si pe langa 92 de cascade. Seara, popas in Peninsula Istria (Opatija). Cazare in zona Pestera Postojna.

 

ZIUA 5.PESTERA POSTOJNA - LJUBLIANA - ZAGREB - BUDAPESTA

 

Dupa micul dejun vom face o excursie optionala la Pestera Postojna ce impresioneaza prin dimensiunile sale, cea mai renumita pestera din Europa. Vom admira 5 Km ai mirificei lumi subterane , vom admira bogatia de stalactite si stalagmite si vom face un tur pietonal si cu trenuletul electric. Dupa vizita pesterei vom face un scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb, Capitala Croatiei. Vom admira din autocar Piata Tomislav cu statuia primului rege croat, Muzeul Mimara, Universitatea si Teatrul National. Urmeaza un scurt tur pietonal si timp liber pentru a admira stradutele inguste pline de terase, cafenele si magazine de artizanat. Continuam drumul spre Budapesta, pe autostrada construita pe malul lacului Balaton, cel mai mare lac din Europa centrala. Cazare in Budapesta.

 

ZIUA 6. BUDAPESTA - BUCURESTI

 

Dupa micul dejun vom face un tur panoramic cu autocarul si vom admiram Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Dupa tur, optional - croaziera pe Dunare. (include ghid local si 1 pahar de sampanie).

 

Plecare spre Romania pe ruta Arad - Deva - Sibiu Rm. Valcea - Pitesti, sosire seara in Bucuresti, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

 

Excursii optionale:

Pestera Postojna - 35 eur/ pasager si include: transport cu autocar, vizita la pestera Postojna, ghid local vorbitor de limba engleza, tur cu trenuletul , asistenta turistica in limba romana (mai putin in pestera);

 

Croaziera pe Dunare - 30 eur/pasajer si include: transport, croaziera, masa de pranz inclusa

 

Intrari la obiectivele turistice(tarife informative), se achita local de catre turisti:

 

Durmitor - 4 eur, Palatul Diocletian – 8 eur, Palatul Rectorului – 14 eur, Catedrala Dubrovnik – 8 eur, Biserica Franciscana – 4 eur, Catedrala Sf. Vlaho - gratuit, Plitvice (in cazul in care este nevoie) – 27 eur

 

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului. Transferurile sunt valabile pentru minim 6 pasageri.

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.

 

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.

NOTE: Grup minim: 40 persoane.