inchide!
 

 

Cappadocia - Pamukkale, miracole ale naturii. Circuit autocar, 329 euro/pers

1579 lei

 

Economisiti:421 ron (21.05 %)

Oferta inchisa la

25-06-2018 13:13:07

2 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


•Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723232360,0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro sau office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.

Rezervarile efectuate nu permit anulari sau modificari.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3

Cappadocia - Pamukkale,  miracole ale naturii. Circuit autocar, 329 euro/pers

Plecari: 25.08.2018 si 6.10.2018

Pret: 329 euro/pers

SERVICII INCLUSE:
Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
Cazare o noapte cu mic dejun in Canakkale la hotel 3*.
Cazare 2 nopti cu mic dejun si cina in Pamukkale la hotel 4*.
Cazare 2 nopti cu mic dejun si cina in Cappadocia la hotel 4*.
Cazare o noapte cu mic dejun in Istanbul la hotel 3*.
Toate vizitele din program.
Ghid roman insotitor din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE:
Biletele de intrare la obiectivele turistice;
Serviciile ghidului local;
Excursiile optionale;
Asigurarea medicala de calatorie.
Asigurarea storno.

PROGRAM:
Ziua 1: Bucuresti  – Canakkale
Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05:30 si plecare (ora 06:00) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo - Edirne- traversarea cu ferry-boat-ul a Stramtorii Dardanele – Canakkale (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Cazare in Canakkale la hotel 3*.
 Ziua 2: Canakkale – Pamukkale
Dimineata, dupa micul dejun, facem o fotografie de grup la Calul Troian, donat orasului de catre realizatorii filmului "Troia". Se viziteaza legendara cetate a Troiei si Calul Troian. Se continua cu vizita la prima biserica a Apocalipsei- Pergam (Basilica Rosie) si cetatea Pergamon. Ne continuam drumul spre Pamukkale. Cina si cazare in Pamukkale la hotel 4*.
 Ziua 3: Pamukkale (Cetatea de Bumbac) si Piscina Cleopatrei
Dupa micul dejun plecam sa vizitam Cetatea de Bumbac, avand ocazia sa ne rasfatam in renumitele cascade si izvoare termale bogate in minerale cu puteri miraculoase de vindecare cunoscute inca din antichitate si totodata vizitam ruinele orasului antic Hierapolis, fondat in anul 190 I.Hr. (se observa cel mai bine zidul orasului dinspre partea cascadelor de calcar). Cina si cazare la acelasi hotel 4* in Pamukkale.
 Ziua 4: Pamukkale-Cappadocia
Mic dejun. Pleacam spre Capadocia, prin Konya (orasul dervisilor zburatori ) – Sultanhan – Aksaray - Goreme, pe vechiul drum al matasii. Cappadocia este locul unde au trait unii dintre cei mai importanti preoti si teologi ai bisericii crestine: Sf. Vasile cel Mare, Sf. Ioan Gura de Aur (Hrisostomul) sau Sf.Grigorie de Nazianz (Teologul), numiti si Sfintii Trei Ierarhi. Datorita izolarii sale, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane, iar intre secolele X si XV, a devenit loc de pusnicie pentru multi monahi. Asa au luat nastere peste 3000 de biserici sapate in spectaculoasele formatiuni, rezultate ca urmare a unor eruptii vulcanice.Vizitam cea mai importanta biserica in stanca din Goreme: Biserica Sf.Vasile cel Mare. Tot aici au aparut si primele manastiri pentru care Sf.Vasile a scris ,,Reguli mari si mici", reguli ce sunt respectate si astazi in toate bisericile ortodoxe din lume. Cina si cazare la hotel 4* in Cappadocia.
 Ziua 5: Goreme , parc national in aer liber si orasul subteran Kaymakly
Dupa micul dejun se viziteaza Valea Zelve (locuinte si biserici rupestre paleo-crestine), Cavusin (Biserica imparatului Nikifor Fokas), Pasa Bagi (chilia Sf.Simeon Stalpnicul), orasul subteran Kaymakly, asezamintele monahale din Valea Goreme. Cina si cazare la acelasi hotel 4* in Cappadocia.
 Ziua 6: Istanbul , metropola intinsa pe doua continente, Europa si Asia .
Mic dejun. Se pleaca spre Istanbul. Optional excursie Ankara (capitala Turciei, fosta Ankya, cetate crestinata de catre Sf Apostol Pavel) unde se viziteaza Mausoleul lui Attaturk (fondatorul Turciei moderne) si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei (conditia este sa participe tot grupul). Se trece stramtoarea Bosfor pe pod. Tur de noapte la Istanbul. Cazare hotel 3* in Istanbul.
 Ziua 7: Istanbul , "Acasa la Suleyman Magnificul "
Dupa micul dejun, deplasare pietonala pentru vizitarea orasului (3 ore): Catedrala Sf. Sofia, Moscheea Albastra, Hipodromul si Fantana Germana, Obeliscul Egiptean, Coloana Serpuita, Palatul Topkapi, unde se afla moastele Sf. Ioan Botezatorul (mana dreapta si o parte din capul sfantului, sabia Sf. Domnitor Stefan cel Mare, Sabia Regelui David, Turbanul lui Iosif, Toiagul lui Moise, Sala tezaurului si Sala haremului sultanilor. Se viziteaza "Palatul care se scufunda" sau Biserica Cisterna, un impresionant oras subteran construit in timpul Imparatului Iustinian I. Dupa-amiaza patrundem in lumea fabuloasa a magazinelor din Marele Bazar ,,Baiazid Ildirim’’, de unde puteti cumpara obiecte din aur, marfuri orientale, obiecte de imbracaminte la preturi convenabile , un adevarat "corn al abundentei". Seara ne imbarcam in autocar pentru a ne intoarce in Romania.
 Ziua 8 : Istanbul-Bucuresti (630 km)In cursul diminetii, in functie de formal itatile vamale, ajungem in Bucuresti.

 


Afla mai multe

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.
In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:
-pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana.
-pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 30 euro/persoana.
-pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 45 euro/persoana.
 TERMENE DE PLATA:
· 30% din pretul pachetului turistic la inscriere; Restul de 70% cu cel putin trei saptamani inainte de plecare.