inchide!
 

 

Targul de Craciun la CRACOVIA 5 zile Autocar

1035 lei

 

Economisiti:265 ron (20.38 %)

Oferta inchisa la

15-09-2019 16:59:42

6 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723232360,0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro, office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3

Targul de Craciun la CRACOVIA 5 zile Autocar

Targurile de Craciun Sibiu, Cluj si Oradea - Targul de Craciun Cracovia -Auschwitz - Miskolc Baile din Pestera

 

2019 - DATE

de PLECARE

Loc in Cam. DBL

Suplim. SGL

COPIL

6 - 12 ani

Al 3-lea adult in cam.

05.12.2019

215 €

65 €

195 €

205 €

PRETUL INCLUDE :

Transport cu autocar cu climatizare, clasif. pentru transp. turistic

- 4 cazari cu mic dejun la hoteluri si pensiuni 3* (ca exceptie 2*)

- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

 

 


 

 

 

 

Ziua 1. BUCURESTI -SIBIU -CLUJ NAPOCA -ORADEA (cca. 590km)

Plecare din Bucuresti la ora 6.00, de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor) spre Targul de Craciun din Sibiu, organizat in Piata Mare inca din 2007, cand orasul a fost Capitala Culturala Europeana. Ne vor imbia casute cu vin fiert cu diverse arome si alte preparate traditionale, ateliere de executat lumanari colorate sau biscuiti gustosi si imbietori si turta dulce parfumata, ornamente de pom etc, toate intr-o atmosfera de sarbatoare. Urmeaza Targul de Craciun din Cluj Napoca organizat in Piata Unirii, luminata pentru a creea o atmosfera specifica de iarna si de sarbatoare, unde se vor organiza concerte pentru toate gusturile muzicale si nu in ultimul rand, cea mai mare atractie a targului, patinoarul. La  Oradea, Targul de Craciun va fi organizat tot in Piata Unirii in jurul bradului impodobit cu mii de luminite, cabanute pline de cadouri facute de diversi mestesugari, de unde sa alegeti ceva pentru cei dragi, ornamente de brad sau mancare traditionala si cu influente maghiare, in compania colindelor si a concertelor de muzica. Patinoarul plin de viata este si el una din atractiile iubite ale targului. Cazare in zona Oradea.

 

Ziua 2. ORADEA -CRACOVIA (cca. 530 km)

Mic dejun. Traversam Ungaria si ne indreptam spre Cracovia in Polonia. Targul de Craciun din Cracovia are o traditie dinainte de al doilea razboi mondial si a renascut dupa caderea comunismului, fiind organizat in Piata Rynek Główny, in centrul Orasului Vechi. In casutele de lemn se gasesc tot felul de produse traditionale si ornamente de Craciun, dulciuri si turta dulce, obiecte impletite si crosetate, jucarii, bijuterii cu chihlimbar, obiecte din ceramica, din materiale textile etc. Foarte multe casute vand mancaruri calde, vin fiert numit “grzaniec”, alaturi de concerte de colinde care completeaza atmosfera targului. Seara, cazare la Cracovia.

 

Ziua 3. CRACOVIA -AUSCHWITZ -CRACOVIA (cca. 145 km)

Mic dejun. Timp liber in Cracpvia pentru vizite individuale si shopping sau excursie optionala spre Oświęcim si vizitam cel mai mare lagar de concentrare si exterminare construit de nazisti: Auschwitz II- Birkenau, cu “Rampa Mortii”- locul unde se cobora din trenuri si ruinele celui mai mare crematoriu distrus de nemti inainte de retragere. Vom lasa in urma istoria cu tragismul ei pentru a ne intoarce la Cracovia, fosta capitala regala unde vom face un tur pietonal de oras. Vizitam Castelul Wawel, unde vom admira Catedrala- (sec. XI-XIV) care imbina toate stilurile arhitectonice majore si care era odinioara locul ceremoniilor de incoronare a regilor Poloniei, iar azi “sanctuar national” si Castelul Regal renascentist, care se distinge prin aspectul sau monumental. Continuam cu Strada Kanonicza- cea mai veche din oras, care pastreaza integral aspectul medieval, Muzeul Arhidiecezei- casa in  care a studiat Papa Ioan Paul II si Hotel Copernicus- unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, care poarta numele marelui astronom si care a fost “resedinta sa temporara” in anii studentiei. Urmeaza Piata Centrala- cea mai mare piata medievala din Europa, cu Biserica Fecioarei Maria (sec.XIII) avand interesante vitralii de Wyspianski si Hala de Tesaturi (Sukiennice) numita si “piata de chihlimbar” unde vom avea timp liber pentru achizitionarea suvenirurilor locale. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din Cracovia

 

Ziua 4. CRACOVIA -MISKOLC (cca. 350 km)

Mic dejun. Parasim Polonia si tranzitam Slovacia spre Ungaria. Ajungem in Miskolc la Baile din Pestera, unde incepand din sec. al XIII-lea locuia un grup de calugari. In sec. al XVIII-lea staretul a atras atentia autoritatilor asupra proprietatilor tamaduitoare ale apelor de aici si a fost amenajata o constructie din lemn, iar in sec. al XX-lea au fost ridicate baile actuale la nivel European. Unicitatea acestora deriva din faptul ca o parte din bazine sunt construite chiar in pestera, apa termala are temperatura placuta si efect curativ. Cazare in zona Miskolc.

 

Ziua 5. BUDAPESTA -ORADEA -SIBIU -BUCURESTI (cca. 790 km)

Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23:30, in functie de trafic si conditiile meteo.