inchide!
 

 

City break Istanbul! bilet de avion, 2/3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*

1000 lei

 

Economisiti:300 ron (23.08 %)

Oferta inchisa la

15-02-2019 14:04:51

3 oferte cumparate


Recomanda aceasta oferta prin:

Detalii Voucher


Inainte de achizitionarea voucherului va rugam contactati agentia de turism Travel Shop pentru a verifica disponibilitatea ofertei, la telefoanele 021.311.08.40, 021.312.39.84, 0723232360,0724.564.000 sau trimitand un e-mail pe adresa office@promotravel.ro sau office@travelshop.ro
•Voucher valabil pentru o singura persoana. Pentru a beneficia de o camera dubla (2 persoane), trebuie sa achizitionati 2 vouchere.
•Rezervarile se efectueaza in cel mult 3 zile de la achizitionarea voucherului, in limita disponibilitatii ofertei.

Rezervarile efectuate nu permit anulari sau modificari.


Travel Shop


Telefon:0213110840,0213123984
 
 0724564000,0723232360
 
Email:office@promotravel.ro
 
Web:travelshop.ro
 
1 2 3
City break Istanbul! bilet de avion, 2/3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
 
valabilitate oferta 15.ianuarie -30 martie 2019
pret/pers/loc in camera dbl sejur 2 nopti 215 euro
pret/pers/loc in maera dbl sejur 3 nopti 240 euro

pretul include
bilet de avion cursa Turkish Airline sau Tarom
2/3 nopti cazare cu mic dejun hotel Gran Ons 3* sau similar
taxe de aeroport

Situat la 15 minute de Marele Bazar, Hotelul Grand Ons 3* ofera room-service disponibil non-stop și terasa pe acoperis, cu piscina si vedere panoramica la Marea Marmara.

Camerele Hotelului Grand Ons sunt prevazute cu parchet, TV prin satelit si minibar. Fiecare camera are baie privata cu o cada si uscator de par.

Un mic dejun turcesc tip bufet cu paine proaspata si masline este disponibil zilnic in restaurantul principal, prevazut cu ferestre mari si vedere la oras. Oaspetii pot savura bauturi si gustari de la snack bar si Cafeneaua Aquarium.

Hotelul Grand Ons este situat in districtul Laleli din Istanbul, la mai putin de 500m de statia de tramvai Laleli si Gara Aksaray. Aeroportul Atatürk se gaseste la 15km.

 

 

 
 


Afla mai multe

Splendidul oras Istanbul are multe trasaturi unice si fascinante. Este singurul oras din lume situat pe doua continente, cu partea veche a orasului in Europa si partea moderna in Asia, separate de Stramtoarea Bosfor. De asemenea, este unic pentru ca a detinut statutul de capitala in timpul a doua imperii succesive, cel crestin Bizantin si cel islamic Otoman, iar mostenirea de la cele doua este vizibila in modernul oras de astazi.
Locatia maritima a Istanbulului l-a facut un loc mult mai dorit ca un port commercial si un post de observatie militar, iar in rolul de capitala a Imperiului Roman, Constantinopol (asa cum era cunoscut), a devenit extrem de dorit ca un centru commercial mondial, pana cand Mehmet Cuceritorul l-a pretins pentru Imperiul Otoman in 1453 si a devenit resedinta imperiala a sultanilor. Dupa Razboiul de Independenta, capitala a fost mutata la Ankara, dar Istanbul inca ramane centrul comercial, istoric si cultural al Turciei de astazi.
Farmecul si caracterul Istanbulului rezida in varietatea sa infinita si ametitoare de contradictii. Istoria sa fascinanta a lasat orasului o mostenire vie a ruinelor bizantine, palate splendide, moschei antice si biserici, hamam-uri (bai) si bazaruri exotice. Istanbulul modern abunda de baruri la moda si cluburi de noapte, buticuri occidentale, blocuri de birouri si suburbii elegante. Mesagerii anunta apelul catre rugaciune, dand startul fiecarei zile, iar orasul capata viata cu peste 11 milioane de locuitori care formeaza un amestec cultural si social haotic de comercianti de covoare lipsiti de scrupule, cumparatori bogati, femei invaluite religios si saraci. Alaturandu-se multimii zgomotoase, se gasesc turisti si cei care isi fac averi bazate pe comertul turistic.